1. Strona Główna
  2. O naszej szkole
  3. Biuletyn Informacji Publicznej
  4. Dokumenty szkolne
  5. Wydarzenia
  6. Dziennik elektroniczny LIBRUS Synergia
  7. Kontakt
  8. Rada Rodziców
  9. Mapa Serwisu
  10. RODO

Jadłospis

Poniedziałek

 

24.02.20

 

Kapuśniak z ziemniakami  i zieloną pietruszką (  seler )*

Makaron z serem masłem i cukrem (gluten, laktoza )*

Kompot wieloowocowy

300 ml

302 g

200 ml

Wtorek

 

25.02.20

Rosół z makaronem  i zieloną pietruszką ( seler)*

Udziec z kurczaka

Ziemniaki

Sałatka lodowa

Kompot wieloowocowy

300 ml

1 szt

150 g

100 g

200 ml

Środa

 

         26.02.20

Zupa pomidorowa z tartym ciastem  i zieloną pietruszką ( gluten, laktoza, seler)*

Jajko gotowane

Ziemniaki

Sos chrzanowy

Surówka z marchewki i jablka 

Kompot wieloowocowy

300 ml

1 szt.

150 g

100 ml

100 g

200 ml

Czwartek

 

27.02.20

Krupnik z zieloną pietruszką ( gluten, laktoza, seler)*

Kotlet mielony ( gluten, jajka )*

Ziemniaki

Mizeria   ( laktoza )*

Kompot wieloowocowy

300 ml

90 g

150 g

80 g

200 ml

Piątek

 

28.02.20

Zupa pieczarkowa z makaronem i zieloną pietruszką ( gluten, laktoza, seler)*

Paluszki rybne (gluten )*

Ziemniaki

Surówka z kapusty pekińskiej i pory

Kompot wieloowocowy 

300 ml

100 g

150 g

100 g

200 ml

 *  - WYKAZ  ALERGENÓW

 

Poniedziałek

 

02.03.20

Zupa pomidorowa z ryżem  i zieloną pietruszką ( gluten, laktoza, seler)*

Jajko sadzone

Ziemniaki

Marchew z groszkiem (gluten )*

Kompot wieloowocowy 

 

300 ml

1 szt.

150 g

100 g

200 ml

Wtorek

 

03.03.20

Zupa grysikowa z zieloną pietruszką ( seler)*

Eskalopki drobiowe  ( gluten, jajka )*

Ziemniaki

Sałatka zielona ( laktoza )*

Kompot wieloowocowy

 

300 ml

80 g

150 g

30 g\30 ml

200 ml

Środa

 

    04.03.20

Fasolka po bretońsku  (gluten )*

Kajzerka

Herbata z cytryną

300 ml

1 szt.

200 ml

Czwartek

 

05.03.20

Zupa kalafiorowa z makaronem i zieloną pietruszką ( gluten, laktoza seler)*

Gulasz wieprzowy (gluten )*

Kasza 

Ogórek kiszony

Kompot wieloowocowy

 

300 ml
70g\80 ml

150 g

50 g

200 ml

Piątek

 

06.03.20

Zupa ogórkowa z makaronem i zieloną pietruszką ( gluten, laktoza, seler)*

Pierogi leniwe z masłem i cukrem  (gluten, jajka, laktoza )*

Kompot wieloowocowy 

300 ml

250 g

200 ml

 *  - WYKAZ  ALERGENÓW

 

Samorząd Uczniowski
Informacja Głównego Inspektora Sanitarnego Informacja Głównego Inspektora Sanitarnego w związku z potencjalnym ryzykiem zakażenia koronawirusem.
Uwaga!5 marca została uruchomiona nowa strona internetowa naszej szkoły
Interhead.pl